Vakantie villa La Belle Epoque

    • nl
      • en
      • fr
Bel ons

+31 172 889536

banner-image

Veelgestelde vragen

Home > Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

La Belle Epoque is uitgerust voor maximaal acht personen. Er zijn vier slaapkamers waarvan twee slaapkamers met een groot 2 persoons bed en twee slaapkamers met twee 1 persoonsbedden zijn ingericht.
Ja, er is een zwembad alarm maar het is uiteraard wel belangrijk dat de ouders de kinderen goed in de gaten houden in de buurt van het zwembad.
La Belle Epoque heeft twee badkamers waarvan een met bad, douche, toilet en twee wastafels en een badkamer met douche, toilet en wastafel zijn uitgerust.
Ja, dat kan zeker. U hoeft maar 5 min te lopen naar het dorpswinkeltje voor uw stokbrood, croissants of misschien wel een pain au chocolat.
U kunt de barbecue thuis laten staan want La Belle Epoque heeft een grote gasbarbeque op het terras staan met een bakplaat en een rooster. Heerlijk voor bijvoorbeeld de gamba’s, de canard of de hamburgers voor de kids.
Iedere dinsdagochtend is er een erg leuke markt in het nabijgelegen Olonzac (ongeveer 10 minuten rijden).
Op woensdagochtend is er een grote markt in Lezignan waar u o.a. heerlijke kaasjes, olijven, fruit, vis etc. kunt kopen. En op zondagochtend is er een gezellige grote markt in Narbonne waar zich ook de bekende (overdekte) markthallen bevinden.
La Belle Epoque heeft een zeer ruime woonkeuken waar u heerlijk kunt koken. Er is een grote rechthoekige aanrecht aanwezig waarop u veel spullen kwijt kunt. U kookt keramisch en er is een combi oven-magnetron aanwezig. Om alle ingrediënten koel te bewaren heeft u de beschikking over een koelkast in de keuken en een koel-vriescombinatie in de bijkeuken. Uiteraard hoeft u niet na de maaltijd niet zelf af te wassen omdat er een vaatwasser aanwezig is.
Ja, er is standaard een opklapbaar eenpersoons kinderbedje aanwezig.
Achter in de tuin bevindt zich een grote trampoline die (voor veiligheidsredenen) op gelijk niveau als de grond is aangelegd. Ook zijn er meerdere schommeltoestellen. Er is een jeu de boule baan aanwezig welke verlicht kan worden in de avonduren. Voor de ingang van het huis is een klein klimbos aangelegd waar de jonge kinderen een hut kunnen bouwen en hun eigen avonturen kunnen naspelen.
In de keuken staat een Nespresso apparaat, een Senseo apparaat en een gewoon koffiezetapparaat. Tevens treft u een waterkoker aan voor de theeliefhebber.
Het dorp heeft een kleine kruidenier zoals vele kleine dorpen in Frankrijk hebben. U vindt hier de basisproducten zoals kaas, vlees(waren), melk, boter, conserven, fruit en groenten. Voor de grote boodschappen kunt u naar Lezignan (15 minuten rijden). Hier vindt u de bekende Franse supermarkten zoals de Intermarché, de Carrefour, de Lidl en een Aldi.
Villa La Belle Epoque is helemaal omheind en beschikt over een elektrische poort. Dus de 'jonge ontdekkingsreizigers' kunnen niet ontsnappen aan hun ouders.
Alle (groen)voorzieningen zijn getroffen om de privacy tijdens het verblijf in villa La Belle Epoque, zoveel als mogelijk, te garanderen
In La Belle Epoque kunt u gebruik maken van het aanwezige Sonos systeem met een gratis Spotify connectie.
Het dorp heeft op 5m loopafstand een gezellig restaurant L’Escabar waar u prima kunt eten en lopend naar toe kunt gaan. In het hoogseizoen is reserveren wel aan te raden.
Tijdens uw verblijf ik La Belle Epoque heeft u de beschikking over Nederlandse televisiezenders. Ook is het mogelijk om middels de gratis Netflix aansluiting uw favoriete film en series te bekijken.
La Belle Epoque geeft u rust en ontspanning. Wilt u erop uit dan kunt u bijvoorbeeld Carcassonne, Toulouse, Narbonne, Montpellier en vele andere plaatsen bezoeken (Barcelona is volgens Google 'maar' 2h53 rijden!). Wilt u naar het strand dan is de reistijd, afhankelijk van welk strand u kiest, ongeveer 30-40 min.
Naast het huis treft u een wasrek aan met vier lange lijnen waar de was snel droogt wanneer de zon schijnt. Daarnaast heeft u binnen in de bijkeuken ook de wasmachine en de droogtrommel ter beschikking.
Er is wifi aanwezig. Daarnaast kunt u kosteloos gebruik maken van het Sonos systeem dat is aangesloten op Spotify. Ook heeft de televisie een gratis Netflix aansluiting.
Absoluut. Het zwembad is met een lengte van 12 meter een stuk langer dan de standaard afmetingen van Franse vakantiehuizen. Het zwembad leent zich dus uitstekend om lekker baantjes te trekken en aan uw conditie te werken. Ook ’s avonds kan er gezwommen worden want het zwembad heeft verlichting.
Tot eind april is het zwembad overkapt met een Abri Sud systeem zodat ook buiten het zomerseizoen van het zwembad kan worden genoten.
Het zwembad kan ook worden verwarmd en wanneer de Abri overkapping is verwijderd kan, gedurende de nacht, een dekzeil over het zwembad worden uitgerold. Indien de zwembadverwarming moet worden aangezet moet dit wel van te voren worden gemeld zodat de voorbereidingen op tijd kunnen worden getroffen.